Tag Mahabbah

September 28, 2008 at 8:59 am | Posted in Citra Kehidupan | 2 Comments
Tags:

Alhamdulillah, ana telah di tag oleh Cikgu Arasy dengan tag mahabbah yang cute ni. InsyaAllah, ana akan tag lima orang lagi sahabat-sahabat ana yang bertuah. Paparkanlah gambar cute ini di blog anda. Lima orang sahabat yang bertuah itu ialah:

Nurazah Fathirah (cermin tamsilan diriku)

Aisyah Syakirah (ceria selalu)

Aliyah Syahirah (selalu update blog)

Aimi Hanisah (yang menceriakan kehidupanku)

Syahida (Miss you always!)

Yang lain bukan tak bertuah, tapi tak leh nak pilih dah… =) Eid Mubarak to all…

2 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. BERTUAH NYE ANA…!! ~”~ cerminku-cerminmu jua..

  2. datang lah beraya di blog saya sekali. dua kali pun tak pa. pergike mengenali diriku dan pergike bolg adikku Azhari.

    p/s: baru belajar buat ketupat nih..😉 (ketupat satay je !!) HIhihi!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: